Nyårsafton!

Imorse var vi och fikade på café engel. Göttgöttigöttgött ! Sen gick vi på stan lite men jag hittade ingenting. Tänkte jag skulle hittat något att ha på mig ikväll men nej!
Nyss var jag på promenad i skogen med Mysan. Jag passade även på att få några fina bilder på henne, men det gick inte så bra. Hon vill aldrig vara med på bild...
Har även handlat lite mat som vi ska ha med till Sälen.
Nu ska jag mysa lite och ikväll ska jag till mormor och morfar på middag. Senare ikväll ska vi skjuta raketer!



Bild från Gran canaria från förra året. Längtar tillbaks till värme,sol och bad!
//Junia♥


Fredag

Godmorgon på er alla!
Junia sov här i natt och nu gissar jag att vi äter frukost eller så har vi inte vaknat ;) Idag blir det nog att vara lite med junia och sen träna lite freestyle eller agility nu nä det inte är någon snö på baksidan så då kan jag nog sätta fram några hinder! Men nu när jag skriver detta ska jag och junia komma på något att göra innan vi somnar ;)

Torsdag!

Eller jo de är torsdag idag. Jag trodde de va fredag idag men när jag kolla i almenackan va det torsdag ;) Idag har jag vart på stan lite, och packat till på söndag. Om ni inte visste de så ska jag till Sälen då. Ska bli kul men det känns ju inte som man kan åka skidor nu eftersom det inte finns någon snö! Men det kanske är lite snö där ;)
Ikväll ska jag till Rebecka och kolla på Smurfarna som vi hyrde igår. Kommer bli mysigt! Sover även där tills imorgon. Sen imorgon ska jag väl packa lite till.


Denna lilla knubbis ska jag besöka i Sälen och vi ska alltså bo i Lindvallen!
//Junia♥

Godmorgon!

Gick och la mig halv 12 igår och vaknade halv 12 idag så nu är jag riktigt pigg men har inte ätit frukost men ska göra det nu efter jag skrivit klart. Sitter och kollar på Audrina eller jag väntar på att peek season ska börja.
Idag blir det att..... Inte göra någonting tror jag eller jag har ingenting att göra. Jag vill  åka slalom!!!!!! Junia som skulle lära mig åka snowboard så är det ingen snö ;) Kanske världen försöker säga oss något ;)

// Rebecka ♥

Middag!

Jo nu ska jag på middag hos granarna. Ska ta och äta lite barr och dricka koda!
Nej jag skoja bara ska till grannarna för att äta middag med deras familj. Ska bli gött.
Ska ska snart gå och jag skriver inge mer när jag kommer hem, så jag hör av mig om två dagar då det är min tur igen att blogga!
//Junia



Såhär såg Mysan ut på julafton ! Min lilla sötegris!

God morgon !

Eller god dag eftersom jag har varit vaken ganska länge ;)
Mamma väckte mig typ halv 9 ovh frågade om vi skulle till Borlänge. Jag svarade ja och gick upp, åt frukost och klädde på mig. Sen åkte vi. När vi kom fram gick vi till team sportia och skulle byta min one piece till en större storlek. Men det fanns inga kvar så då letade vi på typ alla affärer men de fanns inga! Så nu är jag depprimerad! Inge mys för mig inte!
Sen åkte vi typ hem. Så var bara där i typ en och en halv timme.
Nu är jag hemma och ska snart äta lite mat, sen har jag inga planer för dagen.

Tumblr_lwn7r2ow0h1qh81keo1_500_large

Såhär vill jag att det ska se ut ute, men här är det bara grönt,kallt och blåsigt! Hur är vädret hos er? Jag hoppas några av er har snö iaf!
//Junia♥

Måndag

Har ni blåst bort eller överlevde ni dagmar? ;) Som ni märker så har inte jag blåst bort men det kändes som hela fönstret skulle blåsa in men det gjorde det inte!
Somnade rättså sent igår efter att ha varit hos mormor och tittat på Peter Pan och sen Glee hela kvällen nästan. Ska nog snart sätta på någon film och lägga mig med värmepläden och bara slappa :) 
  
// Rebecka ♥

Next day!

Imorgon är det ju Rebeckas dag så jag passar på att skriva lite nu . Ligger i sängen och ska snart sova, har haft ont i huvudet hela dagen så jag tänkte lägga mig tidigt.
Imorgon ska jag även gå upp tidigt, vi ska faktiskt till Västerås och shoppa. Ska blandannat byta några saker som jag fick igår. Måste byta min one piece för den var för liten... Men får hoppas den finns i en större storlek!
Ska även kolla på ett par täckbyxor för mina har blivit för små under sommaren! Fattar inte hur dom kan ha blitt de. Har väl inte växt så mycket?
Men sånt är livet!
Har ingen bild så ni får en bild på erikslunds shoppingcenter ;)



//Junia♥

Juldagen!

Eftersom det inte var min dag att blogga igår så får jag väl skriva god jul idag! Så GOD JUL allihopa. Hoppas ni hade en bra julafton igår, för det hade jag iaf.
Fick några av de sakerna som stog på min korta önskelista. Fick pengar, melodifestivalenbiljett, skal till telefonen, en slalomhjälm, one piece och lite annat smått.
Nu sitter jag bara och tar det lungt för det finns inget att göra idag! Vad brukar ni göra på juldagen?
Imorgon börjar mellandagsrean och då blir det kanske lite shopping !
Hoppas alla får en bra fortsättning som man brukar säga!

Denna bok fick jag!


Berlock till mitt Thomas Sabo armband!

pengar som man aldrig kan få för mycket av !


Några saker som fanns i paketen!
//Junia♥


:D



Detta var det som låg under granen från mamma och pappa denna julen. Fick ju min mobil också så jag är mer än nöjd :D
Nu är det bara 2 jul firande kvar innan denna julen är slut :)  Imorgon blir det hemma hos mormor med några och på måndag blir det hem till bigbrother! Nu blir det att äta några skumtomtar och dricka lite julmust ;)
Förresten kan ju bara berätta junia så att du vet publicerar du dina inlägg under bilder/videos men du kan ju ändra till junias inlägg ;)


God jul!!!! :D



fattar ni??!! det är julafton idag!! :D
Detta är ett inställt inlägg men jag tror jag har vaknat nu och sitter och äter gröt! Sen blir det bara att fixa allt tills klockan 3 då Kalle anka börjar sen så bloggar jag efter present öppningen. Idag blir det bara jag, Mamma och Pappa och imorgon så blir det stora tjocka släkten ;)
God jul på er alla!! :D
// Rebecka

Bolibompa!

Sitter och kollar på tv med min syster, och då är det såklart bolibompa som kollas på. Har nyss bakat saffransskorpor. Undrar om dom vart goda ;) Nu är vi klara med allt för att julafton ska komma! LÄNGTAR är mitt ord!!!
Ikväll ska jag bara ta det lungt och kolla på tv.


Söt men konstig bild på lilla Mysan!♥
//Junia

1 dag kvar!

Ja nu är det faktiskt bara en dag kvar till julafton! Det ska bli jätte kul och se vad jag ska få i julklapp. Jag tror ju bara att jag kommer få pengar, för min önskelista var ganska tom ;) Vad tror ni att ni får i julklapp?

Idag ska jag bara fixa lite här hemma, baka och lite sånt! Ska bland annat baka nått bröd och mjuk pepparkaka.
Sen ska jag nog kolla på uppesittarkvällen ikväll :)
Skriver kanske nått mer inlägg senare idag.
Tumblr_lwmwah0e4r1qe7vz2o1_500_large
//Junia

Rebecka

Hej!
Mitt namn är Rebecka och jag är den andra tjejen som ska blogga här! Om Junia inte redan skrivit så ska vi blogga varannan dag och om någon inte kan någon gång så får man ta en annan dag. Jag heter som sagt Rebecka och är 15 år och fyller år den 22 april. Jag har 4 hundar ( Melody, Joline, Bella och Nessie ) Melody och jag tränar/tävlar agility tillsammans och vi har även börjat att träna freestyle. Förutom hundar så sjunger jag i kör och umgås med vänner. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer om mig just nu men ni får nog veta mer allt eftersom ;)

I´m free!

Idag slutade vi skolan! Känns riktigt skönt.
Först satt vi typ bara i klassrummet och pratade, sen gick vi till aulan och lyssnade på kören och efter det fick vi våra betyg. Var ganska nervös men det gick snabbt över för det är ganska likt dom förra. Bara en aning bättre ;)
Efter vi slutade gick jag och Rebecka på stan och köpte klart julkapparna. Så nu är jag klar!Ska bara slå in dom sista.  
Det finns inte så mycket kvar att göra nu alltså, det är bara att vänta på julafton på lördag.
Imorgon ska jag kanske till Falun, men om inte så har jag inte så mycket att göra.

Dsc_3698_180177857_large

//Junia

Today I don´t feel like doing anything!

Jag heter Junia och ska blogga på den här bloggen tillsammans med min kompis Rebecka. Jag är 15 år och fyller år i april. Jag har en hiúnd som heter Mysan och är en svart mellanpudel.
Idag har jag vart i skolan. Vi hade två lektioner som var No och engelska. De sista lektionerna på hela veckan! Efter lunch hade vi typ något i sporthallen som man fick spela fotboll, dansa, leka eller gymma. Jag hade tänkt gymma men sen skulle inte min kompis va med så då bytte jag och lekte lekar. Vi körde typ spökboll och killerboll. Inte så kul men ändå!
Det var allt för mig idag!
314333_263280993716194_100001028854238_880143_1853998006_n_large

// Junia

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0